Selecteer een pagina

Producten

Het leveren van kwaliteit is dermate belangrijk!

De mooie producten van Dr. Belter
De mooie producten van Dr. Belter

Dr. Belter Cosmetic

Het leveren van kwaliteit is dermate belangrijk en hierbij streeft MOOISO dan ook naar maximaal resultaat door gebruik van de huidverzorgingsproducten van DR.BELTER.

Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige planten- extracten, die hun werking hebben bewezen, met de nieuwste gepatenteerde ingrediënten, voldoen de producten van Dr. Belter aan deze hoogwaardige eisen. Alle producten zijn gemaakt van 95-100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale- en siliconenoliën. De formules, die zijn gebaseerd op zeer zuivere huid-identieke grondstoffen en edele oliën van plantaardige oorsprong, zorgen voor uitstekende huidverdraagzaamheid en comfort.
Met de producten van Dr. Belter kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid- condities met succes worden behandeld.

De mooie producten van Dr. Belter
De mooie producten van Dr. Belter
De mooie producten van Dr. Belter
De mooie producten van Dr. Belter

Courtin

Voor de behandeling van de acne/ onzuivere huid maak ik in mijn salon gebruik van producten van Courtin. Deze zijn op basis van de 100% natuurlijke en antiseptische tea trea olie.
In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging. De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

De mooie producten van Courtin
De mooie producten van Courtin
Welkom bij Salon MooiSo Simpelveld

Salon MOOISO
... de gezelligste schoonheidssalon van Simpelveld ...

Kanthuisstraat 45
6369 SM Simpelveld
06 41171059

info@salonmooiso.nl
www.salonmooiso.nl

contactformulier

wij hebben op dit moment een klantenstop

Volg MOOISO op Facebook